|  |  | 

Komix ZP Izdvojeno

UMJESTO ASFALTA NA PARKING STIGAO SELFI STUP

 

Foto: Solin Live (ilustracija)

Nakon jučerašnjeg članka SKANDAL U SOLINU!!! Di su nestale pare za parking kod ambulante??? na parkingu  umjesto asfalta postavljen je Selfi stup.

Na svečanom otvaranju selfi stupa susreli smo samo gradonačelnika Dalibora Ninčevića.

Naš portal, oči u oči s gradonačelnikom Daliborom.

Nažalost nitko od kolega nije došao, pa smo bili slobodni i postavili par pitanja našem dobrom gradonačelniku.

Prvi selfi stup je postavljen u Saloni, ovo je drugi. Zašto baš na ovom mjestu i koji su planovi za budućnost?

Nakon postavljanja prvog selfi stupa u Saloni, odlučili smo se za kupnju još 10 selfi stupa kod našeg stranačkog kolege Luke Vukovića. Kolega je mlad i poduzetan, dao je otkaz u firmi i moramo mu pomoći. Ovo je novi parking i zato zaslužuje drugi selfi stup u našem gradu.

Gradonačelniče, obećali ste svečano otvaranje ovog parkinga za blagdan Male Gospe, mjesec dana je prošlo od blagdana a parking još nije gotov.

Svečano otvaranje će biti iduće godine za blagdan Male Gospe, građani mogu čekati, novac iz proračuna smo potrošili na selfi stupe, vi znate da nisu jeftini, a stranački kolega je uvijek ispred ostalih.

Gradonačelniče, samo još jedno pitanje. Ako vam građani nisu toliko bitni i postavljanje asfalta, zašto djeca u Mosećkoj ulici već dvije godine čekaju da im dovršite igralište? (SELFI STUP BITNIJI OD DJEČJEG IGRALIŠTA “Zašto je Grad Solin odustao od završetka dječjeg igrališta u…”)

Ako nisi zna, Solin ima titulu “Grad prijatelj djece”, bitne su titule, a djeca neka čekaju, kazao je Dalibor i dodao, vaš portal samo širi mržnju u Solinu, građani ionako vjeruju samo Slobodnoj Dalmaciji kojoj iz gradskog proračuna godišnje uplatim nekih 120.000 kuna.

Nije nam dozvolio da ga uslikamo pored novog selfi stupa, samo je odmahnuo rukom i uputio se prema centru Solina.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Članak koji se nalazi u kategoriji KOMIX nije stvarna vijest, te će vas nasmijati kroz sliku i tekst