|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

SELFI STUP BITNIJI OD DJEČJEG IGRALIŠTA “Zašto je Grad Solin odustao od završetka dječjeg igrališta u…”

 

Foto: čitatelj portala (započeto prije dvije godine i nikad dovršeno – “igralište” za djecu u Mosećkoj ulici)

Posljednjih dana glavna tema u Solinu i široj okolici je selfi stup mladog Solinjanina. Naime, cijeli Solin, Split, Klis, Dalmacija, EU i ostatak svijeta ruga se toj “inovaciji” (osim uskog kruga HDZ-a, iako se i pojedini među njima glasno smiju). Ruga se vladajućima Solina, Splita, Klisa, županije i RH, jer su preko noći predsjednika solinske HDZ mladeži učinili bogatijim skoro za milju kuna. Cijeli svijet se ruga cijeni jednog selfi stupa koji su kupili a tko drugi već gradovi i općine u kojima vlada HDZ.

Ova priča o bogaćenju mladog predsjednika HDZ Solin, g. Vukovića usko je povezana s novim pitanjem Solinjanina koje nam je poslao u inbox.

Zašto je Grad Solin odustao od završetka dječjeg igrališta u Mosećkoj ulici, a čija izgradnja je započela prije dvi godine?

Pitate se kako je ovo pitanje povezano sa selfi stupom, rječnikom ulice, jednostavno, jer cijena dječjeg igrališta je slična cijeni jednog selfi stupa.

Selfi stup bitniji od dječjeg igrališta

Ovo dječje igralište je i dokaz da gradonačelnika Solina i vladajuće, stranku HDZ, boli k**** za djecom ovoga grada. Njima je bitniji selfi stup od dječjeg igrališta, bitno je napuniti džep stranačkom kolegi.

Grad Solin nije prijatelj djece

Ako vam netko kaže da je Solin “Grad prijatelj djece” slobodno mu kažite da vas laže. Nažalost, puno je vidljivih dokaza i činjenica koje govore da vladajući, na čelu s gradonačelnikom Daliborom, ne govore istinu kada kažu da je Solin “Grad prijatelj djece”

SLUŽBENI ODGOVOR GRADA SOLINA

Grad Solin nije odustao od izgradnje dječjeg igrališta u Mosećkoj ulici. Tijekom narednih 15 dana pristupit će se realizaciji ovog projekta: izgradnja postolja za igrala, postavljanje istih, nasipanje terena oblutkom kao i postavljanje zaštitne ograde.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...