|  |  |  | 

Grad Solin Vijesti ZP Izdvojeno

KANDIDAT NLM: “Izađi iz Mikasove guzice i vrati se konobarenju”

 

Author: Luka Vucić

Pisali smo već o Nezavisnoj Listi Mladih Solin i u međuvremenu otkrili da oni zapravo i nisu toliko nezavisni, koliko im stoji u naslovu. Naime, zaista je riječ o političkoj stranci NLM i odgovorni su vodstvu te stranke, koje se nalazi u Vrgorcu. 

Kako nismo bili na njihovom predstavljanju, nismo ih imali priliku javno ni upoznati. Ali svejedno, informacije su procurile, te možemo stvoriti neku sliku o njima. Ono što je bilo nepoznato, terra incognita, počelo se postepeno razotkrivati.

Za jednog političara, komunikacija s medijima je jedan od najvažnijih faktora javnog života. U narednom tekstu svjedočit ćete skandaloznoj komunikaciji s medijima, kakva može nanijeti veliku štetu političkoj karijeri.

Iz dana u dan upoznajemo jednog po jednog s njihove liste za gradsko vijeće, (TRIO RIO” NEZAVISNE LISTE MLADIH – SOLIN) a danas ćemo predstaviti gospodina Stanka Ninčevića s njegovim javnim komentarom upućenim meni osobno, na Facebook stranici neovisnog portala Solin Live.

Žao mi je i jako me čudi što gospodin i ostali članovi ove stranke zaboravljaju na bonton, posebno kao javne osobe. Ujedno zaboravljaju da su dio političke stranke i da su njihovi javni komentari izloženi i javnoj kritici. Nadalje, nakon prijetnji njihovog nositelja liste Vedrana Duvnjaka i vrijeđanju od strane još dva člana liste, prošlu nedjelju smo ostali zatečeni komentarom g. Stanka Ninčevića. 

Naime, u normalnom svijetu političar koji javno zaprijeti ili uvrijedi nekog građanina od kojeg očekuje svoj glas bi sam podnio ostavku ali pošto ovi naši solinski mladi uče od iskusnih političara tako nešto nikada ni neće napraviti. Zašto bi Duvnjak podnio ostavku zbog prijetnji kada kod nas ima političara i s kaznenim prijavama, mitom i korupcijom.

Jedan dan me zovu „novinar“, sljedeći dan „priučeni novinar“, i to svaki put ti isti “samoprozvani političari”. Ti isti bi volili da se vratim konobarenju i rugaju se tom zanimanju, zaboravljajući da na svojoj listi imaju konobare. 

Ako je jedino ne kultura to što nudite, mislim da ću vas zaobići u širokom luku.

I nadalje, tko nam može garantirati da sutra isti ti, koji javno vrijeđaju i prijete preko komentara to isto neće učiniti i u živo nekom od vas ukoliko budete razmišljali drugačije nego oni. 

Gospodine Stanko, moramo te podsjetiti na činjenicu da tebe i tvoju gospođu nitko nije prisilno učlanio u političku stranku, niti stavio na listu bez vašeg znanja. 

Nadalje, u prošlom članku nismo vrijeđali vašu familiju, već iznijeli samo istinite činjenice.

A vi, ako ih niste spremni čuti ili pročitati, slobodno izađite iz politike i vratite se vašim prijašnjim životima. I za kraj, ne zaboravite, kada javno komunicirate, vi zapravo komunicirate sa građanima, odnosno svojim biračima. 

 

Tags
mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik, glavni urednik, novinar i fotograf Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u