|  | 

Nekategorizirano

“TRIO RIO” NEZAVISNE LISTE MLADIH – SOLIN

 

Foto: Screenshot facebook/Neven Gabrić

U utorak 25. travnja, 2017. u Teatrinu GK Solin predstavila se Nezavisna Lista Mladih grada Solina.

VEDRAN DUVNJAK: “Pripazi malo pocelo je kolinje… Sakrij se na sigurno”

Nismo dobili pozivnicu za njihovo predstavljanje pa nismo bili u mogućnosti postaviti pokoje pitanje kako bi ih i javnost pobliže upoznala. No, iz logotipa njihove liste dade se zaključiti da su dio stranke Nezavisna Lista Mladih. Stranke koja je osnovana u Vrgorcu, jedine hrvatske stranke koja ima sjedište u Vrgorcu, a za svog predsjednika izabrala je Antu Pranića.

Ukoliko je to točno, radi se o novoj podružnici već postojeće stranke, a nikako o novitadi i osvježenju na lokalnoj političkoj sceni.

Ekipa je to koja ni ne priznaje Solin Live kao osvježenje na neovisnoj informativnoj sceni, njihov glavni savjetnik kaže kako i ne postojim kao osoba, pa zašto bi onda nekog poput mene pozvali na svoj skup.

Ipak, to ih ne sprečava da tu i tamo bace poneki zajedljiv komentar kad je u pitanju neka tema, ne držeći se pritom teme, već je naglasak na meni kao osobi i vrijeđanju mene kao individue.

Mladost je to koja bi sutra trebala tobože voditi naš grad, pa zašto ovim putem ne iskoristiti priliku i malo predstaviti barem trojicu iz “top 5”, ipak su oni kako kažu budućnost ovoga grada.

Danas je poželjno imati svoje mišljenje, javno ga iznositi i na taj način oblikovati pozitivno okruženje kad je u pitanju određena tema. No, trojac o kojem govorim je granicu dobrog ukusa odavno prešao, kad me već argumentima nisu uspjeli diskreditirati kao samoukog novinara, prebacili su se na vrijeđanje mene kao osobe (i ostalih čitatelja) što jednostavno nije primjereno i to ne mogu trpjeti. Ne zbog mene samoga, već zbog vas koji ste možda u nedoumici kako i kome sutra pokloniti povjerenje.

E pa, dragi moji, u prilogu vam predstavljam Vedrana Duvnjaka (nositelja liste), Tonija Meštrovića i Antu Pekića.

Neka njihovi komentari na društvenoj mreži govore umjesto mene, vama sve ostavljam na prosudbu, vi donesite konačni sud. (UPOZORENJE! Fotografije su screenshot sa facebook stranice Solin Live, ostali sudionici u komentarima su obojani zbog zaštite njihove privatnosti)

 

Ja ću samo još dodati, svi smo mi ljuti i nezadovoljni ovim stanjem u gradu, ali ni ja ni naš portal nismo krivi za to, on postoji malo više od godine dana upravo zbog vas, a gradski problemi su tu mnogo duže.

Kako ja nikog ne prisiljavam da svaki dan čita vijesti na portalu, tako ni vi nemojte mene i moje roditelje prisiljavati da čitamo vaše nekulturne komentare. Ipak ste vi dio Nezavisne liste mladih, željni promjena nabolje u našem gradu.

Predlažem da počnete od sebe

Tags
mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik, glavni urednik, novinar i fotograf Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u