|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Zbog radova od sutra onemogućen promet u dijelu Solina

 

U tijeku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u sklopu projekta ‘Projekt poboljšanja vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Split Solin – rekonstrukcija i dogradnja sustava odvodnje i vodoopskrbe grada Solina i općina Podstrana, Klis i Dugopolje’ zbog čega će u dijelu Ulice don Frane Bulića biti onemogućen tranzitni promet autima, autobusima i teretnim vozilima.

Isključivo će biti dozvoljen promet vozilima gradilišta te iznimno stanarima, hitnim službama i javnom prijevozu. Pješački promet kroz zonu izvođenja radova će u svakom trenutku biti omogućen.

‘Molimo građane, koji žive istočno i zapadno od zone izvođenja radova, da Ulicom don Frane Bulića idu od zone odvijanja radova, odnosno prema istoku i zapadu kako je prikazano na grafici. Isto tako, molimo da građani koji žive unutar zone odvijanja radova minimalno korite dio trasa koje su zatrpane (žute zone)’, javljaju iz ViK-a.

Na grafici je prikazana druga faza izvođenja radova s kojom se započinje 15.5.2024 godine i koja će trajati 20 dana.

‘Slijedeće faze radova će se najavljivati kroz medije i putem obavijesti. Molimo za Vaše razumijevanje u tijeku izvođenja radova’, poručuju za kraj.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL