|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Zbog otvorenog pitanja Dalibor angažirao odvjetnika i poslao mi “Božićnu čestitku”

 

Za rubriku Vjerovali ili ne

OTVORENO PITANJE ZA USKOK I POLICIJU;

Što je sa Solinom, solinskim gradonačelnikom, zapošljavanjima priko veze i koruptivnom građevinskom hobotnicom koja je usko povezana s visoko pozicioniranim članovima solinskog HDZ-a???

 

Objavljeno 12.09.2021. na fb stranici Solin Live

Solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević agažirao je odvjetnika jer tvrdi da je moje javno postavljeno pitanje kazneno djelo protiv njegovog ugleda i časti i da je kleveta.

Zar je HDZ na čelu s Plenkovićem zabranio i javno postavljati pitanja gradonačelnicima?

Naravno, ne bojim se sudskog spora kontra Dale, dapače volio bih da bude što prije, sutra ili idući tjedan. Toliko sam nestrpljiv da sam ga zamolio neka ubrza proces jer nakon tri godine više neće biti zanimljivo, njegova politička karijera će biti gotova, to vam garantiram. Rekao sam i da nebrine o video prijenosu, to ću osigurati ja o svom trošku, nisam sebičan i želim osigurati Live prijenos svim stanovcima našeg Solina (ako pronađem sponzora osiguram sok i kokice).

Traži 30.000 kuna

Za kraj jako bitan podatak, izgleda da je Gradsko vijeće Solina, na zadnjoj održanoj sjednici, odlučilo pozvati ovlaštene institucije da ispitaju moguće protuzakonite i koruptivne radnje gradonačelnika i njegovih suradnika.

Povezani članci;

GRADSKO VIJEĆE POZVALO OVLAŠTENE INSTITUCIJE DA ISPITAJU MOGUĆE PROTUZAKONITE I KORUPTIVNE RADNJE GRADONAČELNIKA I NJEGOVIH SURADNIKA 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...