|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

Završnica 17. Memorijala Slaven Jurić u Vranjicu

 

 

U finalu Solin – Omladinac

VRANJIC – Ovogodišnji 17. Memorijalni turnir “prof Slaven Jurić”, održava se u srijedu i četvrtak, 7. i 8. kolovoza 2019. godine, na igralištu Športskog centra u vranjičkoj Kavi. Prošlogodišnji naslov brani drugoligaš Solin, pod vodstvom kormilara Borisa Pavića.

 

Prvi polufinalni susret 17. izdanja Memorijala prof. Slaven Jurić ponudio je veliko iznenađenje. Iako je Uskok bio veliki favorit slavio je domaćin Omladinac, rezultatom 2:1. Pogotke za Vranjičane postigli su Biskupović (33) i Grabar (41), a za Klišane je bio strijelac Baković (24).

U dugom susretu Solin je s 3:0 bio bolji od Zagore pogocima Bašić-Šiška (10), Repića (16) i Šimunca (86).

FINALE:

Pobjednika će odlučiti susret Omladinac – Solin u 18,30 sati dok će se za 3. mjesto boriti trećeligaši Zagora i Uskok u 16,30 sati.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u