|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

ZAŠTO NAS LAŽETE I U 2020.? Zlatna Solinka u Splitu, a ne Solinu

 

Opet čitam vijest na web stranici Grada Solina i pitam se do kada nas vladajući Solina imaju namjeru javno lagati i olako trošiti naš novac?

Foto: screenshot

U povodu jubilarne pete po redu Zlatne Solinke i 2. kola ovogodišnjeg Hrvatskog kuharskog kupa, natjecanja koji se ovih dana održava u organizaciji Udruge kuhara Splitsko-dalmatinske županije, a pod pokroviteljstvom Grada Solina i TZ Solin, gradonačelnik Dalibor Ninčević je upriličio prijem za organizatore i predstavnike natjecanja.

Gradonačelnik Ninčević zaželio je natjecateljima ugodan boravak u Solinu te uspjeh na natjecanju, a u ime organizatora Ante Ojdanić zahvalio se još jednom Gradu Solinu, TZ grada Solina na dobrodošlici i pomoći u organizaciji.

Zašto je Grad Solin i TZ Solina svake godine sponzor natjecanju koje se organizira u Splitu?

Gradonačelniče Dalibor zašto trošite novac poreznih obveznika Solina za natjecanje koje se organizira u Splitu?

Gospodine Ojdanić je li vas sram svake godine tražiti novac od Solina za natjecanje koje organizirate u Splitu?

Oporbo otvorite oči, vladajući dižu kredite a financiraju događanja koja se održavaju u Splitu!

Naime cijela ova priča zrači pozitivom osim u onom dijelu kada vidite da se ista održava u Splitu, a ne Solinu, točnije u restoranu Andrea, Dračevac 4d, 21000 Split.

Žalosno je da naš lipi Solin, najmlađi grad u Hrvatskoj u svojim granicama ima čak dva visokokategorizirana hotela i četiri vrhunsko uređena restorana(konobe). Pored svega nabrojenog, natjecanje koje financira Grad Solin i čije ime natjecanje nosi, održava se u Splitu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u