|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

VIDEO: Solinski školarci riskiraju život da bi prešli brzu cestu

 

sceenshot google maps

Danas smo dobili video od strane našeg čitatelja koji je prolazio pokraj križanja kod ex Mercator – Tommy.

Naime grupa školaraca riskira život prelazeći brzu cestu, kako čitatelj tvrdi srednjoškolci iz naselja Priko Vode idu na autobusnu stanicu Meterize.

– Pitam gradonačelnika Dalibora, koji je izjavio da su se Hrvatske Ceste usuglasili s promjenama koji su zatraženi od Grada Solina. Po toj izjavi očigledno je da nitko iz Grada Solina nije mislio na pješake, i korisnike Prometa d.o.o., osobito srednjoškolce koji svakodnevno putuju u Split, stoji u poruci zabrinutog građanina.

Sve je istina što čitatelj tvrdi i žalosno da u Solinu ima osoba koje će tvrditi da naš gradonačelnik nije kriv za nastalu situaciju. Zašto ga plaćamo, da bude gradski maneken, da se diči sportskim pobjedama, bude u svečanoj loži NK Solina.

Svi se mi veselimo novom nadvožnjaku ali isto tako smo zabrinuti zbog izjava da će radovi trajati najmanje 365 dana, u nekim državama, tuneli, nadvožnjaci nastaju kroz tjedan dana, a za to postoje i video dokazi na popularnoj mreži YouTube.

POVEZANI ČLANCI: 

NEMA STROJEVA, A NI DALINIH PROSVJEDA!

SOLINSKA OPORBA POTVRDILA NEVENOV KOMENTAR DANA

SOLINSKE KAMIKAZE! Zašto nema alternativnog pješačkog prijelaza kod ex Mercator

OPET GUŽVE I BLOKADE Započeli radovi kod ex Mercatora

OBAVIJEST PROMETA ZA PUTNIKE S PODRUČJA SOLINA

NEMA VIŠE SEMAFORA I PJEŠAČKOG KOD EX MERCATORA “Građani će se morati strpjeti, radovi će trajati godinu dana”

Vratimo se mi na naš Solin ipak u njemu živimo, to jest gradu u kojem ne postoji projekt koji je završen na vrijeme, navest ću samo par kapitalnih, brza cesta Solin – Klis, osnovna škola u Ninčevićima, uređenje Ulice Stjepana Radića, marina u Vranjicu….itd.

U videu pogledajte kako solinska djeca žive na rubu smrti i pitajmo se tko će biti odgovoran u slučaju da netko nastrada. Razlog je svima poznat, HC i Gradski oci na čelu s Daliborom Ninčevićem nisu računali na alternativni pravac za pješake na tom dijelu ulice, i tako su zanemarili potrebe 15.000 stanovnika Solina.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...