|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Umjesto predsjednika, smijenjen trener NK Solin! ZAŠTO?

 

Foto: Solin Live/Ivica Čavka

Sinoć sam dozna kako je smijenjen trener Solina, mladi Tokić, i da kormilo podmornice koja tone, preuzima niki Vedran.

Nogometni klub Solin, sportski klub od posebne važnosti za naš grad, kolo prije kraja sezone drži posljednje mjesto na tablici 2. HNL. i prijeti mu ispadanje u treću ligu.

Klub je to koji prima najviše novca iz gradskog proračuna, klub koji je par puta ove godine promjenio svog trenera, i izgleda da mladi Tokić nije ima jaču vezu od predsjednika kluba, lakše je smijenit trenera nego predsjednika.

Do kad će u svitu nogometa kod lošeg rezultata mijenjati trenera umjesto glavnog i odgovornog, predsjednika, ma cijelo vodstvo kluba.

I tako za sve loše u ovoj sezoni kriv je trener u rebama, tako je odlučilo (ne)stručno vodstvo našega kluba. Iskreni ni mi ga ža, ali da se mene pita ja nikad ne bi ni stavlja njega za trenera jer ga i osobno poznam. I na prvu mi je bilo čudno i smišno kad san dozna da preuzima Naše plave.

Od svega mi je ža što nemamo klub navijača, nešto kao Hajduk Torcidu, pa da ti isti navijači, milom ili silom smijene cijelo vodstvo kluba, ionako sve su to obični uhljebi, nikako stručni ljudi.

Sveti Dale – Zvonin spasitelj

I ovog puta Sveti Dale spasia je Zvonu, izgleda da postoji tajna veza između Dale i Plenkija, prvi gura ruku u vatru zbog Zvone, a drugi zbog Daličke, pitanje je samo do kada, vrime mandata brzo prolazi a pod nogama non stop gori.

Čudan mi je i Zvone koji umjesto da prvi odstupi s pozicije on ki neki kapetan potonulog broda, posljednji napušta kormilo. Vidiš da te neide i dalje si tu, zašto i do kada?

Meni je sve jasno ko dan, znam da naš nogometni klub služi kao neka praonica “šporkog rublja” vladajućima u gradu i na mistu predsjednika im je potriban netko poput Zvone, mladi i vjerni član stranke.

Zvone umjesto da si moralno postupia i nakon šestice od Varaždina sam podnija ostavku, ti i dalje ponosno sidiš u klubu. Klubu koji je samo ove godine ulazija/izlazija iz afere u aferu, krađe u klubu, tuče trenera, dice i seniora, prijetnje sucima, teški porazi i kao šlag na kraj posljednje mjesto na nogometnoj tabeli.

Što se još mora desit da sam napusti Naš klub?

Tokiću ti budi sritan, jer kvragu i klub koji te škarta ko staru kantu, a ti tako mlad. Makar pokušaj dogovoriti s vodstvom kluba da posli svake utakmice dođu u tvoj “klub”na kafu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik, glavni urednik, novinar i fotograf Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u