|  | 

Pametnomu dosta

ULTRA ŠIŠANJE DŽUNGLE

 

 

filip dzungla

Svima nam je poznat Ultra festival i njegov utjecaj i važnost za turizam Splita i okolice. Nema tog koji se ne okoristi kad vojska od 200 tisuća mladih pohara grad i sve u njemu, od buregdžinice do pekare, od kafane do restorana. Svatko za sebe traži način kako izvući maksimum od Ultre, jer godina je duga a Ultra kratko traje.

U moru originalnih ideja po tom pitanju, jedna se posebno izdvaja i vrijedna je spomena. Autor ideje je želio ostati anoniman jer ne želi zasluge pripisati sebi već ih velikodušno poklanja gradu Solinu i njegovim žiteljima. Taj neopjevani junak ili junakinja je pred gradske oce izložio/la projekt šišanja Salone Ultrom. Pitate se šta je to ? Pa znate ono kad preglasna glazba uzrokuje otpadanje žbuke sa zidova. E pa isti princip će se primjeniti i u ovom projektu.

Jedan dan najpoznatiji DJ-evi će gostovati u solinskom amfiteatru i tijekom jednodnevnog tulumarenja svojom će glazbom i miksanjem kompletno pošišati dobrano zaraslu Salonu. To je prvi i najvažniji korak ka revitalizaciji tog solinskog bisera, koji se danas posprdno naziva solinskom Amazonom.

Fenomenalnu ideju su podržali i DJ-evi, utjecaj svoje glazbe su dodatno stavili u rad za opće dobro. Ostaje nam samo za vidjeti kako će naša prekrasna Salona izgledati nakon kompletnog šišanja, veselimo se fotkama iz zraka.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Solin Info

Solin Live na Instagram-u