|  | 

Pametnomu dosta

ULTRA ŠIŠANJE DŽUNGLE

 

 

filip dzungla

Svima nam je poznat Ultra festival i njegov utjecaj i važnost za turizam Splita i okolice. Nema tog koji se ne okoristi kad vojska od 200 tisuća mladih pohara grad i sve u njemu, od buregdžinice do pekare, od kafane do restorana. Svatko za sebe traži način kako izvući maksimum od Ultre, jer godina je duga a Ultra kratko traje.

U moru originalnih ideja po tom pitanju, jedna se posebno izdvaja i vrijedna je spomena. Autor ideje je želio ostati anoniman jer ne želi zasluge pripisati sebi već ih velikodušno poklanja gradu Solinu i njegovim žiteljima. Taj neopjevani junak ili junakinja je pred gradske oce izložio/la projekt šišanja Salone Ultrom. Pitate se šta je to ? Pa znate ono kad preglasna glazba uzrokuje otpadanje žbuke sa zidova. E pa isti princip će se primjeniti i u ovom projektu.

Jedan dan najpoznatiji DJ-evi će gostovati u solinskom amfiteatru i tijekom jednodnevnog tulumarenja svojom će glazbom i miksanjem kompletno pošišati dobrano zaraslu Salonu. To je prvi i najvažniji korak ka revitalizaciji tog solinskog bisera, koji se danas posprdno naziva solinskom Amazonom.

Fenomenalnu ideju su podržali i DJ-evi, utjecaj svoje glazbe su dodatno stavili u rad za opće dobro. Ostaje nam samo za vidjeti kako će naša prekrasna Salona izgledati nakon kompletnog šišanja, veselimo se fotkama iz zraka.

mm

ABOUT THE AUTHOR