|  |  |  | 

Kultura Kultura ZP Izdvojeno

U subotu počinje manifestacija “Proljeće na Malom Glorijetu”, najmlađe očekuje bogat program

 

 

subotu, 23. ožujka 2024.g. u Solinu započinje manifestacija za djecu „Proljeće na Malom Glorijetu“ koju organiziraju Grad Solin i Izletište Jadro.

Od 10:00 do 11:00 sati trajat će interaktivna radionica modeliranja balona, pod budnim okom i stručnim nadzorom klauna Spartanka Smotanka koji će podučiti djecu umijeću oblikovanja uskrsnih motiva od balona. Ovo interaktivno iskustvo potiče dječju maštovitost i razvija vještine modeliranja.

ponedjeljak, 25. ožujka od 10:00 do 11:00 sati najmlađe očekuje Ura o’ priče i potraga za jajima. Kako bi potraga bila što uspješnija i kako bi što više (slatkih) jaja završilo u košaricama, najmlađima u pomoć stiže poseban gost iznenađenja.

utorak, 26. ožujka u 17:00 sati održat će se „Proljetni ples sa zekom“. Djeca i odrasli moći će poslušati, zapjevati, zaplesati te se dobro provesti uz Dječju klapu KUD-a „Salona“Plesnu skupinu „Solinski bubamarci“, Plesni studio „Gita“ te Solinske mažoretkinje – minime. Prijatelju Zeki i njegovom balu pridružit će se Pile te će zajedno podijeliti slatka iznenađenja. Voditeljica programa je Gita Teklić.

srijedu, 27. ožujka od 10:00 do 11:00 sati održat će se radionica za djecu „Uskrsna jaja na štapiću“. Ulaz na ovu radionicu, kao i na sva ostala događanja, slobodan je te su sva događanja primjerena djeci različitih uzrasta.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL