|  |  | 

Hrvatska ZP Izdvojeno

U Šibeniku izabrana najljepša mama Hrvatske: titule osvojile Iris s Ugljana i Šibenka Božena, pogledajte kako je bilo sinoć u Kući Arsen

 

Iris Stanin (Ugljan) najljepša je mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, dok je ta titula u Dijamant kategoriji pripala Boženi Bajalici (Šibenik).

Uz dvije krune, dodijeljeno je ukupno sedam lenti: za elegantnost je dobila Antonela Lozančić, za osobnost Jovana Topić, fotogeničnost Jelena Konjić, stil Katja Podrug, simpatičnost Katarina Vrca, lentu za fashion Daria Matošić Božan, a za glamour Ivana Žunac.

Izbor za Najljepšu mamu Hrvatske održan je u Kući umjetnosti Arsen, a žiri u sastavu Željko Burić(gradonačelnik grada Šibenika), Danijel Mileta (zamjenik gradonačelnika), Dino Karađole (direktor TZ-a grada Šibenika), Ivana Bičanić(vlasnica brenda IB Chic bags), Matea Terlević (vlasnica brenda Artistra), Zdravko Pilić(novinar) i Lucija Cvitan(novinarka) birao je između 17 finalistica, od kojih je Emily Glavić, zbog stranog državljanstva, bila izvan konkurencije.

– Jubilarno je natjecanje iza nas i s ponosom mogu kazati kako rastemo i razvijamo se iz godine u godinu. Za organizacijski tim kraj ovogodišnjeg finala znači priprema nove natjecateljske godine pa već sad pozivam sve mame da se prijave i pridruže našoj proširenoj obitelji – rekla je Maja Gnjidić Verdecchia, vlasnica licence.

Natjecateljice su inale tri izlaza – u prvom su nosile kreacije Vibela Design, u drugom su predstavile svoje talente, a u trećem su izašle u svečanim toaletama.

Publiku je zabavljao šibenski pjevač Branimir Bubica, a za krune je bila zaslužna šibenska dizajnerica nakita Ivana Slavica Vunić.

Izvor: slobodna dalmacija

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL