|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

TENIS – TK DALMACIJACEMENT: Prva hrvatska tenis liga

 

 

Dalmacijacement prvenstvo započeo s pobjedama

SOLIN – Tenisači TK Dalmacijacement su izvrsno započeli natjecanje u Prvoj hrvatskoj teniskoj seniorskoj ligi. Startali su pobjedama u prva dva prvenstvena kola.

U 1. kolu pobijedili su TK Tweener rezultatom 6:1. Nakon singl mečeva je bilo 4:1, a mečeve su dobili Mathias Uwe Kask, Robert Raduž, Stjepan Šiško i Stipe Primorac, a poražen je jedino Andrej Grabovac. Nakon parova konačan rezultat je bio 6:1, svoje mečeve parova dobili su Raguž i Šiško, te Kask i Primorac.

U 2. kolu Dalmacijacement je pobijedio u gostima TK Koprivnicu, rezultatom 4:3. Nakon singl mečeva rezultat je bilo 3:2 za Koprivnicu. Svoje singl mečeve dobili su Kask i Raguž, a izgubili su Grabovac, Šiško i Primorac. Nakon parova konačan rezultat je bio 4:3 za Dalmacijacement. Svoje mečeve parova su dobili Raguž i Šiško, te Kask i Primorac. Kapetan momčadi u oba kola je bio Duje Janjić.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.