|  |  | 

SD Županija ZP Izdvojeno

Suhi beton za jednostavnije obavljanje manjih radova novost je u CEMEX-ovoj ponudi građevinskih materijala

 

 

CEMEX Hrvatska u ponudi ima novi proizvod, DC1 suhi beton, idealan za manje radove

Prednost ovog betona je upravo spremnost za korištenje u nekoliko jednostavnih koraka, što štedi vrijeme, energiju i osigurava brzu i jednostavnu ugradnju odnosno korištenje. Već pripremljenoj mješavini je potrebno samo dodati vodu i beton je spreman za korištenje.

Ovakav beton koristan je za radove poput vrtnih ploča, malih temelja, nadvoja za vrata i prozore te zidova u vrtovima. Koristan je i za popravke i popunjavanja, a izvrstan je i za hobije poput izrade tegli za cvijeće i drugih dekorativnih predmeta.

„Osim što štedi vrijeme i ne zahtijeva korištenje mehanizacije, ovaj je beton lagan za ugradnju i oblikovanje. Stoga je najbolje rješenje za sve koji žele jednostavnu primjenu i brzo obavljen posao u kući ili vrtu“, kaže Joško Težulat, direktor prodaje cementa i član Uprave CEMEX-a Hrvatska.

Ovaj beton koji dolazi u vreći od 25 kg nadograđuje asortiman cementa i betona koji CEMEX ima u svojoj ponudi. Uz beton, kompanija nudi široku paletu uvrećanih i rasutih cemenata, od kojih je većina dostupna i pod brendom Vertua, oznakom građevinskih proizvoda proizvedenih uz smanjene ugljične emisije.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL