|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

STRELJAŠTVO: U Solinu 16. međunarodni turnir u gađanju zračnim oružjem Salona DC Open

 

Foto: Solin Live

Očekuju se oko 260 strijelaca iz devet država

U organizaciji Streljačkog društva Dalmacijacement i uz pomoć Grada Solina, od 2. do 4. studenog 2018. održati će se Salona DC Open 2018., šesnaesti međunarodni turnir u gađanju zračnim oružjem. Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani OŠ Kraljica Jelena u Solinu. Očekuje se oko 260 natjecatelja iz devet europskih država.

– Među sudionicima će biti puno vrhunskih sportaša, olimpijaca, svjetskih prvaka i pobjednika svjetskih kupova, a dakako i svi naši reprezentativci predvođeni Petrom Goršom i Snježanom Pejčić. Ovo je naše prvo izborno natjecanje za europsko prvenstvo, u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, u gađanju zračnom puškom i zračnim pištoljem – rekao je Siniša Vitez, direktor turnira i trener hrvatske reprezentacije.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.

Solin Info

Solin Live na Instagram-u