|  |  | 

Komix ZP Izdvojeno

Stanovnici Ninčevića nagrađeni najmodernijom autobusnom stanicom

 

komix autobusna stanica nincevici

Foto: Solin Live

Stanovnici Ninčevića napokon dobili autobusnu stanicu, i to ne bilo koju već najmoderniju. Pored wifi-a, dok čekaju, moći će slušati internet-radio i gledati TV na najmodernijem LCD-u. Osigurana je najsuvremenijim nadzornim kamerama,  a postoji i mogućnost kupovine autobusnih karata preko automata, koji prihvaća novac i kreditne kartice.  Dodatno je ponuđena i mogućnost kupovine karata on-line putem mobilne aplikacije, koju je izradio naš sugrađanin, a sufinancirao ga Poduzetnički inkubator.

Također, planiraju postaviti i aparat za tople napitke i snackove, pa će biti moguće popiti i prvu jutarnju kavu, te pojesti croisant, dok stigne autobus.

– Morali smo se zahvaliti našim najvjernijim glasačima. Ipak u ovom mjesnom odboru smo dobili najviše glasova, a sami mjesni odbor nosi i moje prezime – kazao je  uz osmijeh, novi/stari gradonačelnik.

Sredstva za ovaj projekt osigurana su putem kredita Europske banke za obnovu i razvoj, za koju je dokumentacija predana još prije dvanaest godina i sada se, napokon, projekt ostvario, zahvaljujući sposobnim i kompetentnim ljudima, koji su radili na ovom poslu.

Ovako se odužio svojim glasačima aktualni gradonačelnik i ovom gestom još jednom potvrdio da su ispravno birali na prošlim izbirima.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...