|  |  | 

Sport Sport

SPORTSKE VIJESTI SOLINA

 

U Vranjicu 13. studenog 2019.: NK OMLADINAC – HNK HAJDUK

VRANJIC – Povodom 105. godina Nogometnog kluba Omladinac u Vranjic stiže dragi gost HNK Hajduk iz Splita Svečarska prijateljska utakmica igra se u srijedu 13. studenog 2019. s početkom u 15 sati na igralištu SC Kava u Vranjicu.

KK SOLIN: Solinjani startali porazom u A2 ligi jug

SOLIN – U prvom kolu A2 lige jug, Košarkaški klub Solin je, na splitskim Gripama, u neizvjesnoj utakmici poražen od KK “Mislav, rezultatom 68:65, dok je u drugom kolu, opet u gostima, bio bolji od ekipe KK Pristan iz Svetog Filipa i Jakova, rezultatom 86:79.

U sljedećem kolu, na Arapovac nam dolazi ekipa OKK Dražen Petrović, koji ove godine igraju “izvan konkurencije”.

Sastav Solina protiv Mislava: Batistić 2, Banovac, Odak 10, Kujundžić 12, Tomić Ferić 3, Barišić 22, Jukić, Šakota 4, Duvnjak, Plazonić 2, Šamadan 33.

Sastav Solina protiv Pristana: Batistić 12, Banovac, Odak 10, Udovčić, Tomić Ferić 2, Barišić 21, Jukić¸2, Šakota 6, Šamadan 33, Kunac.

NK SOLIN: Izvršni odbor kluba u utorak navečer odlučio

Duje Tokić trener, a Goran Gruica sportski direktor

Nakon raskida ugovora s Borisom Pavićem u utorak navečer, 5. studenog 2019., Izvršni odbor nogometnog drugoligaša Solina donio je dvije kadrovske odluke.

Novi glavni trener prve momčadi do kraja jesenskog dijela prvenstva je Duje Tokić, prošlosezonski trener juniora a u sezoni 2017./2018. vodio je i prvu momčad nakon smjene Labrovića. U radu će mu i dalje pomagati kondicijski trener Ivan Bilonić i trener vratara Hrvoje Višić.

Dužnost sportskog direktora je povjerena Goranu Gruici, donedavno kapetanu Solina i menadžeru Hajduka II

STRELJAŠTVO: U Solinu 17. međunarodni turnir u gađanju zračnim oružjem Salona DC Open 2019.

Očekuju se preko 200 strijelaca iz devet država

U organizaciji Streljačkog društva Dalmacijacement i uz pomoć Grada Solina, od 8. do 10. studenog 2019. održat će se Salona DC Open 2019., sedamnaesti međunarodni turnir u gađanju zračnim oružjem. Natjecanje će se održati u sportskoj dvorani OŠ kraljica Jelena u Solinu. Očekuje se preko 200 natjecatelja iz devet europskih država. Svečano otvaranje je u petak, 8. studenog u 19 sati, u klupskim prostorijama SD Dalmacijacement.

– Među sudionicima će biti puno vrhunskih sportaša, olimpijaca, svjetskih prvaka i pobjednika svjetskih kupova, a dakako i svi naši reprezentativci predvođeni Petrom Goršom i Snježanom Pejčić. Ovo je naše prvo izborno natjecanje za europsko prvenstvo, u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, u gađanju zračnom puškom i zračnim pištoljem – rekao je Siniša Vitez, direktor turnira i trener hrvatske reprezentacije.

Također će se održati 1. kolo 1.A i 1. B lige.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u