|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Solinski SDP spao na 16 članova, predsjednik zbog naše kritike prijeti tužbama

 

Nakon uzastopnih kritika u ime predsjednika solinskog SDP-a Maria Jamana, isti prijeti tužbama, spominje ih četiri. Uz tužbe prijeti i da ću mu platiti gliser. 

Izgleda da je solinski SDP spao na samo 16 članova. Iskreno i to je previše tko im je predsjednik.

Bahati predsjednik Mario Jaman

Osim prijetnji spominje i svoj ratni put;

“Imam i 287 ratnih dana Gabriću , da Gabriću s 18 godina , također sam bio u 202 trbr u operaciji Bljesak ,također u Kninu početkom kolovoza 95, akcija Una Rujan 95 ,bio sam pripadnik 114 br.,a kad si ti uša u vojsku ,a kako si izaša ,oces i to , necu ti ja vise tvoje pizdarije i laži trpit sta pišeš za 500 kn.
Znam tko ti sta piše i daje.
Znas da sam posteno sve i legalno steka ,a ti čes mi platit gliser prijatelju.”

Nakon izbora upitali smo predsjednika Maria Jamana da nam komentira “jesu li istinite tvrdnje pojedinih članova da je u Solinu glasao jako mali broj, jer članom se smatraju samo oni koji su platili članarinu.”

Mario nije odgovorio na našu poruku, a ni na telefonski poziv, stoga smo poslali upit i na adresu vrha stranke koji su za razliku od Jamana pristojno odgovorili.

“U Solinu je u prvom krugu izbora za sva tijela SDP-a glasalo 16 članova koji imaju pravo glasa sukladno Statutu stranke.”

Dobivenim odgovorom i pticama na svim granama jasno je da solinski SDP broji samo 16 članova.

Upitali smo komentar neke od članova SDP-a Solin

– Samo članovi mogu glasati, a glasati mogu samo oni koji uredno plaćaju članarinu znači da naša stranka u Solinu broji 16 članova, komentar je prvog člana SDP-a.

– Lako je biti predsjednik jedne stranke kada pola članova dolazi iz iste familije, komentar je drugog člana SDP-a Solin.

– Ne znam koliko je članova imalo pravo glasa na izborima. Reka sam ti da sam se maka od svega. Provjeri sa vodstvom solinskog Sdp-a, riječi su trećeg člana.

I za kraj moja poruka Jamanu, zabij si sve tužbe u dupe. 

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...