|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

SOLINSKI KLAUN: Mit ili istina?

received_1056806837751360

Ovih dana krenula je priča o nekom klaunu u Solinu, i odmah krenem u istraživanje koje me dovelo do prave istine, da je naš grad prepun klaunova. Izgleda da pored onog naziva Grad prijatelj djece, može dobit i ovaj, “Grad Klaunova”.

Pošto sam i ja upa u novinarski svit shvatio sam jednu stvar, šta god napišem ima onih koji će u to povirovat, pogotovo ako je neka od aktualnih tema, pa tako i ovaj solinski klaun iz Svetog Kaja.

Mame, tate, djeco nebrinite neću vas i ja plašit pored svih drugih portala. Kakav bi naš Solin bija kad bi svaki dan pisa o nekim anonimnim dojavama koje zaprimi naša PP Solin.

Današnji svit je zaminija uloge i onog dragog uvik nasmijanog klauna pritvorija u horor film, a svatko od nas sigurno je bija u nekom cirkusu i vidija onog pravog klauna te se nasmija na svaku glupost koju napravi. Ako se vratimo malo u povijest i početak priče o prvom klaunu doznajemo da je on bija osoba koja je nasmijavala narod.

E pa tako i naš solinski klaun koji uveseljava i narod i stanicu je nazva PP Solin i malo nasmija policajca na drugoj strani žice rekavši da vidi klauna u susjedstvu.

Ma on i je vidija klauna al onog pravog, životnog. Onog kojeg smo svi mi vidili u našem životu, školskog, poslovnog i onog rodbinskog, svih koji nas il nasmiju il nas prave ludim kroz ovaj naš kratki život.

Moram spomenit i aktualne klaunove ove političke koji nas mažu i lažu, a budimo iskreni i nasmiju. Pogotovo kad nam se kunu u sve i svašta, a kad zasidnu na stolicu i to onu saborsku, ni manje ni više već predsjednika sabora. U tom trenutku od onih obećanja ostane prazna priča gdje se ti jedni te isti klaunovi smiju nama jer priznali mi to ili ne uistinu nas olako preveslaju.

Zato moji dragi čitatelji, mladi i stari ako i vidite kojeg klauna u Solinu znajte kako god okrenete on vas samo želi nasmijati.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...