|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

Solinjanin Plazibat brutalnim udarcima pregazio Wilnisa u meču karijere

 

Plazibat je od prve runde krenuo agresivno na Wilnisa. Bacao je odlične krošee kroz prvu rundu, pogađao glavu, dobro koristio i noge, no Wilnis je u gardu nekako pokušavao obraniti sve

Pred našim kickboksačem Antonijem Plazibatom bila je možda i najveća borba u karijeri i prilika da uđe u uži krug boraca za titulu Gloryja. I slavio je! Bio je bolji od iskusnog Jahfarra Wilnisa (33) podijeljenom sudačkom odlukom.

Plazibat je od prve runde krenuo agresivno na Wilnisa. Bacao je odlične krošee kroz prvu rundu, pogađao glavu, dobro koristio i noge, no Wilnis je u gardu nekako pokušavao obraniti sve. Ipak, na minutu i 35 do kraja prve runde, kroše je sijevnuo u Nizozemčevu glavu i ovaj je bio vidno uzdrman!

U drugoj rundi isto je krenuo odlično, no u par navrata naletio je neoprezno na Wilnisov aperkat i kroše. Ipak, nastavio je biti bolji pa je na minutu i pol do kraja druge runde srušio Wilnisa na pod. Ipak, ovaj se brzo ustao.

U trećoj rundi nastavila se bolja borba Solinjanina, a Wilnis se krenuo kretati sve sporije. U jednom trenutku udarci u glavu bili su 91-34 u korist solinskog borca! Tukli su se nemilo, tempo je bio nevjerojatan! Kakva borba…

Krenuli su onda odlučivati suci! Prvi sudac odlučio je: 29-28 Wilnis… A onda su ostala četvorica rekla – Solinjanin je bio bolji!

izvor: 24sata (ispravili smo neistinu, Solinjanin a ne Splićanin)

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u