|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

SOLIN I KLIS GORE – Gradonačelnik Dalibor i načelnik Jakov jedini krivci?

 

Foto: SL

Kada brod potone ili doživi pomorsku havariju glavnu krivnju uvijek prihvaća kapetan, on zadnji napušta brod. Nažalost čast i ponos odavno su zaboravljeni i u današnjem vremenu a po istinitim činjenicama dokazano je da brod prvi napušta kapetan broda.

Tako i u ovom slučaju solinskih i kliških požara zašto bi gradonačelnik Dalibor i načelnik Jakov podnosili ostavke kako neki komentiraju na facebook stranicama?

Zato šta glavnu krivnju snose upravo njih dvojica, prvi za Solin drugi za Klis, i nitko od njih neće to priznati, ali kroz opvijest mog pisanja i razgovore s istima zapitam se čemu nam njih dvojica onda služe, osim da se pravdaju “Mi nismo krivi”.

Nažalost kada se nešto desi u našem Solinu ili Klisu i prvi a i drugi lopticu odgovornosti prebacuju na nekog drugog. Kada ih upitam o požarima, “Pitaj vatrogasce”, problem naših šuma koje više sliče na džungle, “To pitanje postavi hrvatskim šumama”, loše izgrađene ceste i blokirane ulice, “Pitaj Ceste, puknuće cijevi od vode, “Pitaj Vodovod, nedovršene ulice nakon postavljanja strujnih kabela, “Pitaj HEP”, nelegalna odlagališta otpada “Pitaj one koji su to bacili tu” itd itd.

Pitam vas dragi građani, koji k…. ih trebamo?, ako njih dvojica nikada ne snose odgovornost u svom gradu i općini. Zar njih dvojica nisu alfe i omege Solina i Klisa? Bitno da prvi stignu na požarišta, otvaranje i zatvaranje škola koje financiraju županije. Svojim novinarima se usuđuju davati i neistinite podatke za objekte koje financira netko drugi, prvi na otvaranju poslovni zona, vrtića…,a kada su u pitanju problemi, neki nedostatci, nerad i nesposobnost gradskih-općinskih službi, e to nisu njihova posla, “Nevene pitaj nekog drugog”.

Zašto onda “Vi glavari” ne prihvatiti činjenicu da vi ne upravljate vašim gradom-općinom, po svemu dokazanom do sada, zapravo njima upravlja netko drugi. Vas dvojica ste samo “lutka na koncu” koja početkom mjeseca primi “crkavicu” od 10-15 tisuća kunica od nas poreznih obveznika.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...