|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

SKANDALOZNO: Kupujemo uvoznu travu, a domaće u izobilju

 

umjetna trava komentar dana

 

Jučer je dovršeno uređenje zelenih površina na “Širini”. Na prvi pogled riječ je o zaista novom izgledu s puno malih palmi što stvarno izgleda prelijepo, a da uređenje bude SKANDALOZNO pobrinuli su se Gradski oci koji su pored naše domaće kupili uvoznu travu.

Na terenu smo zatekli komunalce Grada koji su pored visokih temperatura vrijedno izvršavali svoj dio posla, a najhrabriji od njih su dobacili komenatar “Pametnije bi bilo da su nam kupili nove postole za radit, a ne da se troši na ovakve gluposti”. 

Pitamo se kako objasniti solinskim poreznim obveznicima da pored naših livada i domaće trave moramo kupovati uvoznu, da je riječ o nogometnom terenu onda bi nam neke stvari bile jasnije, al pošto je riječ o zelenoj površini na “Širini” ništa mi nije jasno. Zar stvarno imamo toliko viška u Gradskom proračunu da trošimo na ovakve gluposti ???

Sramotno je da i SOLINSKA OPORBA ili ti ga solinski SDP stranka koja toliki niz godina prešućuje sve ove probleme u Gradu to čini i ovaj put. Pojave se kad je 1. MAJ podijele par stotina porcija fažola, a ostatak mandata spavaju poduži zimski san. Znam da nekad nešto i kažu kontra na Gradskom vijeću, al nitko od Vas, a osobito mislim na Vaše sadašnje i “bivše” predsjednike stranke u Solinu nije sazvao neku presicu za medije i ukazao na ove nepravilnosti, potrudio se da građani Solina budu upoznati s temama koje se stavljaju pod tepih.

Marionete solinskog HDZ-a – Ni nakon 25 godina nemate hrabrosti reći DOSTA !!!

13836020_984950034937041_26709845_o

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...