|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

SKANDAL U SOLINU!!! Gradonačelnik Dalibor prekršio svoje obećanje, radovi na Bilankuši se nastavljaju za dva dana

 

 

Iako me i sami gradonačelnik Dalibor Ninčević u više navrata uvjeravao da nastavak radova neće biti u ljetnoj sezoni, “Ili 10. ili 11. mjesec, nema šanse da to bude za vrijeme ljeta” svoje obećanje je prekršio. Naime danas smo dobili službenu obavijest da se radovi na Bilankuši nastavljaju 27. srpnja, u 08:00h.

Poštovani gradonačelniče Dalibor ovom odlukom na samom početku mandata dokazali ste da vaša riječ ne vrijedi više od pišljiva boba. 

Foto: Solin Live

PREDMET: OBAVIJEST O NASTAVKU IZVOĐENJA RADOVA

– križanje, Ulica kneza Trpimira i Ulica Stjepana Radića

Poštovani,

zbog nastavka radova izgradnje visokotlačnog plinovoda Solin – Split u dijelu koji se odnosi na izvođenje radova bušenja od četvrtka, 27. srpnja 2017., s početkom od 8 sati započet će radovi na križanju ulica Kneza Trpimira i Stjepana Radića, poznatije kao Bilankuša.

Privremena regulacija prometa odvijat će se na način da će se iz Splita promet odvijati kao do sada, Ulicom Stjepana Radića prema Klisu, dijelom zaobilazno oko tzv. Trokuta na Bilankuši.

Također osobna vozila iz smjera Klisa prometovat će samo dijelom zaobilazno oko tzv. Trokuta (prolaze istočnim trakom), a po potrebi teretna vozila prometovat će od Bilankuše put Ulice don Frane Bulića, potom Kaštelanskom pa ispod nadvožnjaka lijevo put Salonitanske i dalje prema Širini, te Splitu.

Na kritičnoj točci križanja regulaciju prometa vršit će prometni policajci.

Predviđeni rok završetka radova je mjesec dana.

Mole se svi sudionici u prometu na strpljenje.

S poštovanjem,

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u