|  |  | 

Komentar dana ZP Izdvojeno

SEKRETARI JOŠ UPRAVLJAJU NAŠIM GRADOM

 

nevenkomentaraaa

Svaki dan gledam u bolje sutra i trudim se biti ka i uvik onaj isti JA. Ne ide me nekad, naljutim se, burno reagiram prema bližnjima, prijateljima, al u srcu kuca samo jedno ISTINA.

Jedno prezime često čujem u komentarima po Solinu i onda se malo zapitam kako ti isti ljudi ovako dugovječno upravljaju našim životima. Sjetim se davne 91. kada sam još bio dite i onog filma iz te godine, “Priče iz Hrvatske”, poznate dvi rečenice “E moj Luka ti ništa ne razumiješ, mene treba svaka vlast ja radim svoj posao……Ne samo da to nisu dokazi, nego bi te netko na mom mjestu mogao tužiti za klevetu”.

Gospodo građani, Sekretari iz 80-ih upravljaju našim Gradom Solinom, i dok god bude tako nikada se naš Solin neće pomaknuti od te davne 91.

Ti isti bivši sekretari 91. su se transformirali u današnji HDZ, SDP, a neki od njih su ostali “kao van politike” i onda ti isti mene, vas prozivaju komunistima, članovima partije, ona stara “ZAVADI PA VLADAJ”.

Gospodin uvijek uzdignuta lica jer su ga tako naučili još u onoj državi, uvijek mu se plješće, svima se pristojno javi, svakom loncu poklopac, čarobnjak svih solinskih afera, školovani igrač iz sjene. Ovim tekstom ga neću prozvati imenom i prezimenom, al isto tako znam da vi i on će znati o kome je riječ.

Mogu ga nazvati “Mali Šeks”, ništa se bez njega u Gradu ne može, sve zna o svima i naravno sve ima u svojoj čuvenoj tekici, “Bibliji istine o Solinu”.

Daj otkaz ili otiđi više u penziju…

Zato se sada i uvijek zalažem za LUSTRACIJU U HRVATSKOJ, pogotovo u našem Solinu. Nije moguće da Grad koji je do 1991 godine bio većinom komunistički da su svi oni UDBAŠI, KOMUNISTI iselili iz njega i odjednom naselili sve same USTAŠE.

Nikada nisam volio dijeliti nas na ove i one, svi smo mi Solin i želim Solinu bolje sutra, ali morate znati i vi građani dok god Sekretari upravljaju našim Gradom iz sjene mi ne možemo ugledati svjetlo na kraju tunela.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...

Solin Info

Solin Live na Instagram-u