|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

“S kim si, takav si” Načelnik Klisa i Ćaća u Rusiji nogometna braća

Foto: screenshot facebook

Ex socio cognoscitur vir

Nova facebook objava načelnika Klisa, Jakova Vetme “podigla” je prašinu.

“Kažu da triba imat hrabrosti za ovo objavit na fejsu.”

Dragi Jakove nije to hrabrost već politička glupost

Iako si pobra brdo lajkova i komentara, danas napraviti selfi ili zamoliti nekog u Rusiji da te uslika i nije neka hrabrost, osim možda tebi i sličnima. Imam podosta poznanika u Rusiji i bome se oni svakodnevno slikavaju, a najnoviji trend su ruske učiteljice koje se skidaju na Instagramu?

Danas je hrabrost preživit mjesec dana, dignit se u 4 ujutro i skupljati boce po kontejnerima, otić u socijalnu samoposlugu, svaki dan kupit svom ditetu litru mlika i jogurt, biti 100% civilni invalid i primati 1250 kuna mjesečno i živjeti normalan život. To je hrabrost Jakove

Lako je otić u Rusiju kad primaš plaću načelnika. Ruku na srce, svaka općina bi bila općina s načelnikom ili bez njega, jer i sam si nehotice prizna da ti funkcija i nema nekog smisla. Šumama ti upravljaju šume, vodom vodovod, a komunalnim problemima aplikacija Zakrpaj.to

Jakove što ima lipše od kiparstva na Golom Otoku, to je umjetnost, a ne prijetnja

Naljutija se na moj komentar upućen trećoj osobi “Sve bi ja vas strpa na Goli Otok da tuckate kamen s Ćaćom”, i umislija da je prijetnja, da bi na kraju on sam završija prijetnjom “Daljnje trolanje te bodi u block”

Načelniku je bitnija gramatika (iako i sam griješi) nego porazna činjenica da se uslika s čovikom, kako kaže jedan u komentaru “…zbog kojeg ti je stranka osuđena za nezakonite radnje.” Stranka je to HDZ zbog koje evo iselilo 400-njak tisuća mladih i starih, zbog koje je gorivo skuplje nego u Dojčlandu, a putovanje autoputem najskuplje u EU. “Floskule” kako ih ti zoveš dalje neću ni nabrajati, malo bi mi bile 4 stranice A4 formata.

Jakove dok je tako stanje u Lipoj Našoj “boli me kurac”(ne boli me, al se tako kaže u narodu) za gramatikom i lipim ričima jer kako ti je jedan reka u komentaru “Sigmund Frojd kaže: “prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida”

Ali pitam se ja, što će ti reći Plenki i Barbika, jer vidim da je tebi i nekim drugim članovima stranke Ćaća i dalje, kako ti prijatelj u komentaru kaže “…jedini i istinski vođa!”

Dragi Jakove samo ti uživaj u Rusiji, a ja ću prinit kratki tekst iz facebook grupe Klisosaurus Vulgaris-i ovo je “grad Klis” gdje autor ukratko razotkriva pravo lice tvoje općine.

Moram nesto pojasnit-pitaju me ljudi zasto “Klisosaurus vulgaris”
Svako malo sve sluzbene facebook stranice opcine linkaju clanke i intervjue di se velicaju uspjesi vladajucih i stvara dojam da se u Klisu stvara cudo,Klis je mala ric za te ogromne pomake naprid za sve nas-Klisosaurus je primjerenije…međutim kad se sagleda vulgaris onda se vidi sta se u biti događa-nista!!!
…nemogu rec da se po tvrđavi nesto ne radi ali to je sve,mazu se oci prividom da je to najbitnije za svih a istina je daleko od toga-nista mi od toga nemamo.Turizam nam se dogodija slucajno,niko nije doveja game of trones u Klis-dosli su sami!…docekali smo ih potpuno nespremni!..
..i dalje nema ni jedan putokaz po Klisu,ima zato smeca svugdi okolo,tunel je i dalje rupa u tvrđavi,septicke jame cure na sve strane…nastavi niz..
Eto zato se ova stranica zove kako se zove, piše Nikša Listeš.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...