|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

RUKOMETNA POSLASTICA NA BILANKUŠI: Stari prijatelji dolaze u posjet

 

 

Ovu subotu, s početkom u 20h na Bilankuši će snage odmjeriti rukometaši Solina i Dubrovnika.

Sraz je to starih takmaca koji je i u prethodnim sezonama plijenio pozornošću, no ove godine je letvica podignuta mrvicu više. Obe ekipe su u prethodnim kolima upisali vrijedne bodove i sa puno samopouzdanja ulaze u ovaj dvoboj.

Vruću klupu gospara iz Gospina Polja odnedavno je preuzeo mladi stručnjak Ante Lagator, mladić ponikao pored Jadra gdje je i proveo veći dio karijere. Vrata doslovno pokriva neman sa Jadra, Toni Barišić Bara, do ove godine jedan od stupova solinske momčadi, a sad kad ga je život, kao i Lagatora, odveo na jug, veliko pojačanje rukometaša Dubrovnika.

No, Solin, koji je ove godine pretrpio teški odljev igračkog kadra, za svojim kormilom ima dokazanog lidera Jakšu Bužančića, čovjeka koji živi rukomet 24/7/365 i koji je svojim entuzijazmom zarazio mladu ekipu koju vodi, kao i redovito pune tribine dvorane na Bilankuši.

Solin opet diše rukomet, stari prijatelji dolaze u posjet, sve miriše na pravu poslasticu. Odgodite obaveze, ispričajte se ženama i muževima, nacrtajte se na tribinama i uživajte u lijepoj subotnjoj večeri. Ovi momci su to zaslužili.

mm

ABOUT THE AUTHOR