|  |  | 

Sport Sport

RUKOMET: Smjena na kormilu ŽRK Petason-Vranjica

 

Trener Ante Plazibat

Ante Plazibat umjesto Suzane Čoko-Vulikić

SOLIN – Rukometašice Petason-Vranjica su nastavile trenažni proces za novu sezonu Druge HRL jug oslabljene za igračicu Anu Mijić, koja je potpisala za RK Split 2010.

Treneri u klubu su ostali isti, uz rotaciju u vođenju prve ekipe. Seniorke je preuzeo trener iskusni Ante Plazibat, a dosadašnja trenerica Suzana Čoko-Vulikić će trenirati generaciju 2005./2006. godište, koje se natječu u državnoj ligi.

Planovi za seniorsku ekipu nisu splasnuli i dalje se nastavlja koračati prema Prvoj HRL, gdje uz par iskusnih igračica stavlja se imperativ na pomlađivanju ekipe. Prvenstvo Druge HRL jug za seniorke starta 2. listopada 2021.

– Velika su očekivanje u mlađim uzrastima. Ove godine smo prijavili tri ekipe za Državnu ligu i četiri za Županijsku – rekla nam je Anita Tonka Božić, tajnica kluba.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.