|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

RUKOMET – RK SOLIN: Derbi u subotu na Bilankuši Solin – Vodice

 

SOLIN – U subotu 11. studenog 2023. godine u 18 sati na Bilankuši, u sklopu 7. kola 2. HRL jug, RK Solin dočekuje RK Vodice.

Sastaju se četvrti i peti na ljestvici.

Solinjani su u prvih šest kola odigrali četiri utakmice. U prvom kolu pobijedili su Trilj na Bilankuši (29:25), U drugom su poraženi u Biogradu (28:26), u trećem na domaćem parketu su bili uvjerljivi protiv Krilnika (42:22), a u šestom kolu izgubili su u Opuzenu, 27:18! Domaćini poručuju da se očekuje prava muška, borbena utakmica od prve do zadnje minute te pozivaju sve navijače da u što većem broju na Bilankušu dođu i u dvoboj s njihovim rukometašima pođu.

Ulaz je besplatan.

SVI ZA SOLIN!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.