|  | 

Crna kronika

Razbojništvo u Solinu

 

Razbojništvo

Sinoć oko 21.45 sati, u Solinu u kiosku je nepoznati maskirani muškarac prijeteći hladnim oružjem prema zaposlenici zatražio i otuđio novac. Obavljen je očevid i traga se za počiniteljem.

 

Akcija za vikend – pojačane aktivnosti nadzora cestovnog prometa

Tijekom predstojećeg  vikenda  na području  Policijske uprave splitsko-dalmatinske  provoditi će se pojačane aktivnosti nadzora prometa u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. Aktivnosti će se usmjeriti  na sprječavanje i sankcioniranje  najtežih prekršaja  kao što su prekršaji vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa nepropisne uporabe mobitela, te drugih  teških prekršaja, činjenjem kojih se događaju najteže prometne  nesreće.

Sve sudionike u prometu podsjećamo na obvezu poštivanja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama odnosno da se pridržavaju prometnih propisa te  da odgovornim ponašanjem doprinosu povećanju razine sigurnosti u cestovnom prometu.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u