|  |  | 

Vijesti ZP Izdvojeno

Prosvjed pedesetak susjeda zbog postavljanja bazne stanice Tele2 mobilnog operatora

 

 

Pedesetak prosvjednika okupilo se danas u 17:00h preko puta kuće Ivana Bosnića u ulici Pozirale, kako bi iskazali negodovanje činjenicom što je na svoju kuću, protekli tjedan postavio baznu stanicu Tele2 mobilnog operatora u obliku dimnjaka.

poziraleGrađani su pročitali molbu za uklanjanje  bazne stanice mobilnog operatora Tele2 s adrese Pozirale 14. svom Načelniku općine Klis Jakovu Vetmi, upozorili na sve bolesti koje prouzročuju ovakve bazne stanice i naglasili da je skupljeno više od 300 potpisa peticije.

Načelnik Vetma obratio se prisutnima i dao punu podršku za uklanjanjem ove bazne stanice…
– Bez ijednog upita i zahtjeva u općini Klis bazna stanica je postavljena. Provjerit ćemo sve podatke vezane za građevinski objekt na kojem je postavljena i sve zakonske okvire za bazne stanice. Mi moramo pronaći način kako da se riješi ovaj problem, kojeg Ja također imam u svom susjedstvu na tvrđavi Klis, na kojoj se nalazi bazna stanica koja je postavljena jako davno i koja se svakodnevno nadograđuje s novim dijelovima svih operatora. Ovo je moja i vaša borba za moju i vašu dijecu, za zdravlje i zaštitu ljudi i  Ja sam uz Vas.

jakov vetma

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL