|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Proslava 34. obljetnice osnutka HDZ Solin: Stabilnost, pravednost i napredak za Europsku Hrvatsku

 

Gradska zajednica HDZ-a Solina proslavila je 34. obljetnicu osnutka s velikim entuzijazmom i predanošću prema idejama stranke. Okupljeni članovi i simpatizeri zajedno su obilježili ovaj važan događaj na izletištu Jadro, gdje su se istaknuli kandidati za 9. izbornu jedinicu, Ante Sanader, Ivan Bugarin, i Jakov Vetma.

Predstavljanje kandidata bilo je popraćeno snažnim porukama koje su istaknule temeljne vrijednosti HDZ-a – stabilnost, pravednost i napredak. Župan Blaženko Boban iz 10. izborne jedinice također se obratio okupljenima, ističući važnost predstojećih izbora za budućnost Hrvatske.

U svom govoru, Župan je naglasio kako Solin stoji uz HDZ u njihovoj viziji stabilne, pravedne i napredne Europske Hrvatske, koju predvodi Andrej Plenković. Istovremeno, poslana je jasna poruka da se građanima nudi izbor između tog puta napretka i kaosa te anarhije koju simbolizira suparnička politika, osobito u liku i djelu Zorana Milanovića.

Ovaj događaj ne samo što je obilježio povijest HDZ-a u Solinu, već je također istaknuo odlučnost i predanost stranke u osiguravanju prosperiteta i stabilnosti za sve građane Hrvatske. Svi prisutni su se složili da je zajedništvo i snaga HDZ-a ključni faktor u ostvarenju tih ciljeva.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL