|  |  |  |  | 

Grad Solin Sport Sport ZP Izdvojeno

Prijem za članove SK Voljak

 

Gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević i pročelnik Upravnog odjela za javne djelatnosti Darko Bilandžić u utorak 11. listopada 2017. primili su članove Streljačkog kluba Voljak, koji su ove godine dominirali na PH u gađanju na leteće mete disciplina, skeet.

Gradonačelnik Dalibor Ninčević je na samom početku istakao – Ovo je jedan od najstarijih solinskih klubova, a iz godine u godinu nas veseli svojim rezultatima što je zaista za pohvalu.

Strijelci SK Voljaka obranili su naslov prvaka u rujnu mjesecu u Osijeku na PH te su po petnaesti puta osvojili seniorski ekipni naslov prvaka Hrvatske. Solinjani su i ove godine odnijeli apsolutnu pobjedu u ekipnom plasmanu u sastavu Cvitković, Podrug i Katić, no i pojedinačni plasmani su bili dominanti. Naime, pojedinačni raspored je izgledao ovako – 1. Stipe Cvitković (SK Voljka), 2. Goran Podrug (SK Voljka), 3.Pave Gančević (SU Mravince), te su tako potvrdili dominaciju Solina u streljačkim sportovima.

Na prijemu kod gradonačelnika Ninčevića, alfa i omega kluba SK Voljka, Damir Katić prilikom zahvale za prijem istakao je – Proširenjem i uređenjem streljane u Svetom Kaji osigurali smo nove uvjeta za discipline, u streljaštvu skeet i trap odnosno za lovački trap i lovački parkur. Streljana SK Voljka ima i sve dozvole za svoje djelovanje i trenutno jedina u Dalmaciji zadovoljava svim uvjetima – kazao je Katić te se zahvalio Gradu na potpori – Ovi rezultati ne bi bili mogući bez adekvatnih uvjeta za rad i treniranje – dovršio je Katić. Uz Katića prijemu su nazočili i dugogodišnji članovi kluba SK Voljak, Stjepan Cvitković i Miroslav Šakić.
Skeetaši SK Voljak pozvali su sve zainteresirane mlade sportaše koji se žele baviti ovim sportom neka se jave u Klub gdje će dobiti ne samo obuku već i sportsku naobrazbu.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL