|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Predsjednik Andabak uskoro ‘pada’, tko su HDZ-ove zlatne rukice?

 

KAD NAGLO OSTARIŠ

Tko se ne sjeća radosti solinske mladosti (NLM) kad su opasno zaprijetili vječnom HDZu i kad su s partnerima osvojili većinu u GV Solina. Moran priznat da sam se i sam radovao kao i velika većina Solinjana jer je konačno došlo svijesti da je HDZ predugo, i nepotrebno, na vlasti a što se sve dešavalo u toj dugoročnoj vladavini nije potrebno ponavljati.

Čudna je bila ta sklepana koalicija i bilo je pitanje dana kada će puknuti.

Kao što se u medijima navodi, osmorica HDZ-ovih vijećnika zakonito je podnijela prijedlog za smjenu predsjednika GV-a iz redova NLM. Nije jasan razlog za smjenu osim što ipak svi u Solinu znademo zašto. Bit će izuzetno zanimljivo svjedočit putem kamera na You tube što je to mladi i obrazovani predsjednik GV-a Solina falija, nemoralno uradia, pogriješia, da ga se vodi na “giljotinu“. Pozivam građane Solina da na Dan žena, 08.03. namiste ekran i svjedoče bitnom trenutku za naš Solin.

Da bi se izglasao taj prijedlog potrebno je deset ruku u zraku. Znači fale dvije. Čisto sumnjam da bi se podnia ovaj zahtjev da ih u rezervi nemaju.

Tko su ti vjernici?

Amo redom u analizu.

SDP nije jer bi to bija konačan raspad i tako raspadnutog društva.

MOST također nije jer je jasno da bi Grmoja i Bulj to zaustavili.

Nezavisni Bečko, iako lutalica, 100% nije.

NLM nije.

Tko je onda taj spas za smjenu predsjednika GV-a Solina?

Mislim da je svima jasno.

BOLJI SOLIN ima dvije ruke a po rječima njihova čelnika oni će “odlučit“ na samoj sjednici.

Razgovarao sam s niz poznatih i nepoznatih Solinjana i, nećete virovat, svi znaju. To jest, sigurni su da će odmetnuti Sin zatražiti milost i vratiti se matici. Kakav je dogovor, teško će procuriti u javnost ali siguran sam da nije sića u pitanju.

Sad jedno pitanje NLM-u.

Di ste nestali? Di je nesta onaj početni zanos?

Ohladili ste se, posvađali međusobno.

Pitanje građanima-glasačima Solina.

Hoćete li ubuduće olako prosipati svoje glasove. Hoćete li upitati ove dvije ruke u zraku zašto su izigrali vaše povjerenje?

Jer, glasač je sredstvo nečijeg interesa.

Solin Live će i dalje propitivati i pomagati u traženju novih rješenja za Grad Solin. Neiscrpan je potencijal u našem gradu i ne triba posustati. Ovim činom povratka HDZ-a u totalnu vlast po nekima je dugoročno zapečaćeno stanje jer je teško vjerovati da sklepani savez u trenutnoj koaliciji koja se raspala, ikada više može, i treba, biti netko za povjeriti mu glas.

“Bolje bi bilo da se nisu ni pojavili na izborima. Zajebali su nas samo tako!”

Riječi su starog Solinjanina koji je očito izrekao pravu istinu.

 

 

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...