|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

PIKADO: U Solinu od 24. do 26. srpnja 2020. održan 2.Ggrand slam of darts

 

 

Dominirao Boris Krčmar, hrvatski pikado Ronaldo!


Solin, pikado, 26.07.2020.
2.grand slam of darts
Hrvatska pikado elita u Solinu
Snimio: Miro Podrug

SOLIN – U Solinu je protekli vikend, od 24. do 26. srpnja 2020., održan jaki turnir koji je okupio “kremu” hrvatskog pikada. Prije samog turnira je PK Solin dodijelio dvije nagrade za promociju Solinskog pikada, Maji Tešija, europskoj i županijskoj prvakinji, i Slavku Brziću predsjedniku Dioklecijana trostrukog prvaka Hrvatske.

Uz žensku reprezentaciju, nastupila je i cijela muška hrvatska reprezentacija, Cavrić, Pečnjak, Biškupić, Lešić, Petrović, Ivezić i Strmečki. Turnirom je dominirao Zagrepčanin Boris Krčmar, Hrvatski pikado Ronaldo (pobjednik u sve tri kategorije). Iz Austrije su doputovali Pero Ljubić i Adis Ljubijankić. S obzirom na igračka imena može se reći da se PH igralo u Solinu. Uz ovakvu organizaciju, Slavko Brzić, Marko Burić, Melita Bubić, Matko Podrug, Nađa Serdarević, sponzori i donatori se neće pokajati za pomoć, jer ovo je izvanredna športska promidžba i za Grad Solin.

Rezultati 2.grand slam of darts:

Double mix 501 D.O.:

1. Krčmar/Pečnjak (Zagreb), 2. A. Ljubić/Biškupić (Zagreb),

2. Buha/Lešić (Kaštel Kambelovac).

 

Men singles 501 D.O.:

1.Boris Krčmar – Zagreb, 2.Romeo Grbavac – Split, 3.Ivica Cavrić – Zagreb.

 

Ladies singles 501 D.O.:

1.Natalija Šimac – Rijeka, 2.Josipa Krželj – Split, 3.Marina Letica –Zagreb.

 

Teams 501 D.O.:J

1. Janje Alfa Team (Zagreb), 2. Restoran Rot Ivan (Dolac-Hvar),

2. Split-Londra (Split).

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.