|  | 

Nekategorizirano

OVE NEDJELJE OD 7 DO 19 UBER VOŽNJE GRATIS (Solin, Split, Klis)

 

 

Da, dobro ste pročitali, sutra od 7 do 19 sati na području Solin, Splita i Klisa UBER vožnje biti će besplatne.

Naime vodstvo stranke solinskog HDZ-a odlučilo je platiti sve vožnje UBERa u vremenu od 7 do 19.

Porazgovarali smo sa županom Laženkom, evo što nam je rekao;

– Sutra je Dan D za našu stranku stoga sam kao predsjednik solinskog HDZa odlučio financirati sve UBER vožnje dok traje glasanje. Moramo svim našim članovima omogućiti da glasaju, a siguran sam da će i svi Škorini glasači dati glas našoj Čokolindi.

Ipak sutra će svi oni glasati za komuniste ili za nas, ljubitelje četnika.

Znači g. Laženko sve Uber vožnje ćete financirati iz riznice vaše stranke?

– Ne krivo ste me shvatili, novcem SD županije, kao i grada Solina, svi znate koliko sam ja velikodušan kada dijelim novac županije, a moj kolega Sveti Dale je izjavio da ima 8 milja viška u blagajni, stoga ćemo podijeliti trošak. Bilo bi glupo trošiti novac stranke kad možemo novcem poreznih obveznika, kroz smijeh će Laženko.

Kad već pričamo o predsjedničkim izborima moram vas upitati zašto nitko iz solinskog HDZa nije donirao Čokolindinu kampanju?

Da u pravu ste, ja nisam jer sam u srcu i dalje član stranke HNS, teško mi je kad moram davati iz vlastita džepa, da san moga iz županijske riznice rado bi uplatia milju dvi. Sveti Dale ni sam ne zna kojoj stranci pripada minja ih ki čarape, on više voli uzeti nego dati, a Prkić je ostao vjeran Sanaderu, ima je namjeru uložiti u Čokolindu ali triba platiti odvjetnike Velikome Ćaći.

Zahvalili smo se županu Laženku i zaželjeli mu sreću sutra na izborima, a vi dragi građani Solina i okolice dobro razmislite kome dati glas, izbor je vrlo lagan “komunisti ili ljubitelji četnika”.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Članak koji se nalazi u kategoriji KOMIX nije stvarna vijest, te će vas nasmijati kroz sliku i tekst