|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Ogorčeni i frustrirani stanovnici Svetog Kaja

Dobili smo mail “ogorčenih i frustriranih stanovnika naselja Sveti Kajo”, prenosimo ga u cijelosti;

Poštovani susjedi i sugrađani našeg Solina  za početak ćemo citirati našeg gradonačelnika  koji je ne tako davno  na svom Facebook profilu napisao :

„Drage Solinjanke i Solinjani, stanovnici naselja Priko vode, Mravince i Kučine, a posebno Matoševe ulice, prije svega moram istaknuti kako dijelim vašu frustriranost i ogorčenost dinamikom izvođenja radova u spomenutoj Matoševoj ulici“.

Gospodine Gradonačelniče za početak moramo reći da smo mi svi frustrirani Vašim čestim frustracijama jer Vi ste uzrok nereda u gradu.

Gradonačelniče, u svom obraćanju slobodno ste mogli uključite i ostale dijelove Solina pa tako i sv. Kajo jer Vi ste uzrok tih frustracija.
Naime, u sv. Kaju  odnosno u ulici don Frane Bulića grad Solin nije u stanju više od  tri mjeseca organizirati odvoz krutog i građevinskog otpada već otpad zakrčuje nesmetani prolaz pješaka i ugrožava njihovu sigurnost.

U Vašem timu su pročelnici  i suradnici koji lažu na sjednicama Gradskog vijeća, koji  prijete nasiljem gradskim vijećnicima i koji misle samo na dobrobit svog džepa.

Gradonačeniče, u Vašem opisu  rada je briga o stanovnicima našeg Grada i da ste htjeli davno ste mogli sjesti za stol sa izvođačima radova i postići kompromis o ubrzavanju  radova na navedenoj trasi, a ne sada pisati statuse na Facebooku, a također i riješiti navedeni problem u sv. Kaju jer rješenje tog  problema je u Vašim rukama

Rješenja se ne postižu na Facebooku nego na terenu i za radnim stolom!

Ogorčeni i frustrirani  stanovnici sv. Kaja

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u