|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

 

Dana 5. kolovoza, 2019. navršava se 24. godina od veličanstvene i pobjedonosne vojno-redarstvene akcije Oluja, kojom je uspostavljen suverenitet na gotovo cijelom području naše Domovine, a čiji dan danas slavimo kao Dan pobjede i domovinske zahvalnosti te Dan hrvatskih branitelja.

Tim povodom u ponedjeljak 5. kolovoza 2019. u 8,00 sati predstavnici solinskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata te predstavnici obitelji stradalih u Domovinskom ratu, predstavnici Grada i Gradskog vijeća Solina, policije, vatrogasaca položit će vijence i zapaliti svijeće pored spomenika palim hrvatskim vitezovima na Gospinom otoku.

Grad Solin obilježiti će ovaj događaj naše novije povijesti prigodnim i već tradicionalnim “Susretima mjesnih odbora Grada Solina”.

 

Pozivamo sve građane da se u petak 2. kolovoza okupe u Mjesnom odboru Kučine u Domu kulture Kučine s početkom u 17,00 sati na prigodnom programu koji će se održati u sklopu sada već tradicionalnim 18. Susreta mjesnih odbora Grada Solina.

Program će započeti u 17 sati izvlačenjem parova za turnir u balotama, dok će turnir započeti u 17,30 sati, a u 22 sata održat će se proglašenje pobjednika i podjela pehara.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL

Solin Info

Solin Live na Instagram-u