|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

Obavijest o radovima u Ulici don Frane Bulića

 

S obzirom da su u tijeku radovi na izgradnji vodovodne mreže u sklopu projekta “PROJEKT POBOLJŠANJA VODNO-KOMUNALNE INFRASTRUKTURE AGLOMERACIJE SPLIT SOLIN – REKONSTRUKCIJA I DOGRADNJA SUSTAVA ODVODNJE I VODOOPSKRBE GRADA SOLINA I OPĆINA PODSTRANA, KLIS I DUGOPOLJE“ iz Vodoprivrede Split d.d. obavještavaju kako će u dijelu Ulice don Frane Bulića biti onemogućen tranzitni promet autima, autobusima i teretnim vozilima. Isključivo će biti dozvoljen promet vozilima gradilišta te iznimno stanarima, hitnim službama i javnom prijevozu. Pješački promet kroz zonu izvođenja radova će u svakom trenutku biti omogućen.

Molimo građane, koji žive istočno i zapadno od zone izvođenja radova, da Ulicom don Frane Bulića idu od zone odvijanja radova, odnosno prema istoku i zapadu kako je na grafici ispod prikazano.

Napomena: Na grafici je prikazana prva faza izvođenja radova sa kojom se započinje u ponedjeljak, 22. travnja 2024. godine. O svim daljnjim fazama radova, građani će pravovremeno biti obaviješteni.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL