|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

NOVO RUHO HRAMU KULTURE

 

 

Nema lipšeg dara od dara iznenađenja!
U posljednje vrime naš Solin se baš nameće sa novim projektima a jedan od njih je preuređen Dom kulture „Zvonimir“.

Solinjani su ovu večer u velikom broju prisustovali otvaranju te uz veličanstven program solinskih umjetnika iskazali svoje oduševljenje spoznavši kako smo dobili prostor svidočanstvu novih kulturnih događanja kojih u našem gradu ne manjka.

Svi mi koji koristimo tu pozornicu, te prostorije, znademo koliko je potribno truda da se dođe u priliku no kad imaš ljude koji rado „daju“ ruku onda triba istaći zahvalu uz poštovanje.

Lipota novouređenog prostora prati lipota sadržaja konzumiranih umjetničkih ponuda a za ovu večer se pobrinija Maestro satkan od talenta, volje i posebna izričaja. Naš Maestro Tonći je ponudija večer iz snova davši šansu solinskim umjetnicima da nas nanovo zadive svojim talentom pozivajući odgovorne kako se valja njima, i njihovu radu, potpuno posvetiti jer su oni najvirniji dokaz pripadnosti a ko ambasadori mogu prenosit ime našeg grada svuda u svijet.

Lipo je bilo slušat govornike, među njima i mladog ministra Erlića, da je ovo samo jedan u nizu novih projekata koji će obogatit naš Grad.

Puno toga još čeka u redu, previše zahtjeva se nameće, a samo radom i zajedništvom možemo odgovoriti potribama.

Zato neka ovakvi momenti budu češći na naš ponos i na nadu naših nasljednika.

mm

ABOUT THE AUTHOR

ANTE TEŠIJA rođen je 1953. Spisatelj, kolumnist, esejist. Piše poeziju, priče, romane i aforizme. Služeći se satirom i humorom pokušava opisati svakodnevnu društveno-političku paradigmu društva.