|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

Nova tužba na osmi rođendan

 

Kao što svi znate, jučer je našem portalu Solin Live bila osma godišnjica. Uski krug suradnika i ja za vikend ćemo to i proslaviti.

Ne očekujem nikakve poklone, ali me isto poštar jučer iznenadija. Umjesto poklona, gradonačelnikova djevojka, v.d. pročelnica našega Solina, Marijana Žižić, poslala mi je pozivnicu na sud.

Prvo što san primjetija je njeno ime i prezime, i riječ POZIVNICA. Na prvu san pomislija da je riječ o pozivnici za vinčanje s našim gradonačelnikom. Svakako imam namjeru i kupit im nešto s novcima od svih ovih tužbi što su im propale. Nemojte zaboravit da sam i ja tužija Dalu, i siguran sam za razliku od njega i nje u pobjedu. Imam čisti zicer u rukavu.

Pošto sam tek dobija pozivnicu ne mogu vam reći o kojem predmetu je riječ, sumnjam na oni tekst o “Velikoj muljaži….” ali budite sigurni da ću vam to javiti čim doznam.

Kad san već Marijanu i spomenija, ne mogu mučat pa moran postaviti dva pitanja.

Zašto je ona bila v.d. pročelnica Grada Solina dugih 5 godina?

Zašto je u izbornom vijeću (komisiji ili kako god) Grada Solina, zbog natječaja za pročelnicu, bila njena jako dobra prijateljica, s kojom je imala i firmu, Augusta Makovec? (Pitam se, jeli to sukob interesa?)

Sve ćemo doznati uskoro, pa tako i još jednu veselu vijest (kako kome).

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...