|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

NK SOLIN: Solinska Škola nogometa potvrđuje kvalitetan rad

 


Solin, 2.HNL, NK Solin, 15.07.2020.
Kadeti NK Solin, 1.HNL
Stipe Pletikosa i mladi vratar Mihael Gabriel Sabliæ

Mladi vratar Mihael Gabriel Sablić u Rijeci!

SOLIN – Vratar kadeta Solina Mihael Gabriel Sablić boravi ovih dana u Rijeci gdje se nalazi na probi u jednom od najvećih i najuspješnijih hrvatskih klubova, prvoligašu Rijeci. Rođen je 2004. godine i ove sezone trebao bi biti jedan od dva čuvara mreže u kadetima, koji će se četvrtu godinu za redom natjecati u 1.HNL.

Sablić je slavio nedavno u svom godištu i na zanimljivom natjecanju pod nazivom “Rat vratara”, i to nije bilo prvi put da je slavio na ovom natjecanju namijenjenom mladim i perspektivnim vratarima. Tom prigodom pobjednički pehar uručio mu je Stipe Pletikosa, nekadašnja “jedinice” Hrvatske, a mi mu želimo da nastavi stopama još jednog bivšeg člana kluba s Jadra Lovre Kalinića.

Sretno Sablja! Ovo je još jedan dokaz kvalitetnog rada u “Školi nogometa Tonći Boban Bebi” posljednjih godina i veliki kompliment za klub i omladinsku školu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.