|  |  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana Nekategorizirano ZP Izdvojeno

NK Solin: Od sanitarnog inženjeringa do raspršene zabave

 

 

U srcu Solina, gdje su nekad briljirali talijanski majstori na travnjaku, sada se odvija spektakl, ali ne onaj koji biste očekivali. Klub NK Solin, čiji je san bio automatsko navodnjavanje terena, opet je pogođen nesrećom. Umjesto sofisticiranog sustava, uprava se ponosno prikazuje s gumom i prskalicom.

Kao da je inspiracija došla iz najboljih momenata Monty Pythona, članovi kluba su sačuvali svoje kreativne sokove i smislili ovu avanturu. Zamislite, igrači trče po terenu, a iza njih, poput pratnje, vuče se guma koja oslobađa svoj vodeni potencijal. Uprava kluba tvrdi da je to novi način interaktivnog treninga – bježanje od navodnjavanja.

No, pitanje koje se postavlja je – zašto se klub odlučio za ovu nekonvencionalnu strategiju?

Možda zato što su članovi uprave jednostavno ‘zaglavili’ u prošlosti, smatrajući da su guma i prskalica dovoljni za bilo kakvu situaciju. Možda su se samo htjeli vratiti korijenima, poput djece koja se igraju u dvorištu s crijevom i vodom.

U svakom slučaju, NK Solin postao je sinonim za improvizaciju na terenu. Njihovi protivnici već smišljaju nove taktike – prskalica protiv prskalice, ili možda balončići sapunice za dodatni efekt.

Dok se ostatak nogometnog svijeta okreće tehnološkim inovacijama, NK Solin hrabro kroči unatrag, pokazujući svima da se uz malo mašte i stare igračke može stvoriti pravi spektakl. Navijači s nestrpljenjem očekuju sljedeću utakmicu, ne samo zbog nogometne igre, već i zbog novih avantura koje donosi njihov voljeni klub – od sanitarnog inženjeringa do raspršene zabave!

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...