|  |  | 

Sport Sport

NK SOLIN: Nakon neopozive ostavke predsjednika kluba Zvonimira Grubišića

 

U utorak, 28. kolovoza, Izvanredna Skupština kluba

Sukladno članku 15. Statuta NK Solin, predsjednik kluba pod ostavkom Zvonimir Grubišić, sazvao je sjednicu Izvanredne Skupštine Nogometnog kluba Solin, u utorak 28. kolovoza 2018. s početkom u 19 sati, u Domu kulture Zvonimir.

Izvanrednoj Skupštini, koja će imati i izborni karakter, prethodila je neopoziva ostavka predsjednika kluba Zvonimira Grubišića, nakon 13 mjeseci od izbora! Na sjednici Izvršnog odbora Nogometnog kluba Solin, održanoj u ponedjeljak 13. kolovoza 2018., iznenada, svega desetak dana prije početka natjecanja 2.HNL.

Prisjetimo se, Grubišić je dobio četvorogodišnji mandat na redovnoj Izbornoj sjednici Skupštine kluba, koja se održala 12. srpnja 2017. u Domu Zvonimir, pod predsjedavanjem Joška Delale.

Skupštinari su dobili prijedlog osam točaka dnevnog reda. U prvoj točci je izviješće, rasprava i donošenje odluke o izviješću za proteklo razdoblje. U drugoj točci, je donošenje odluke o razrješenju članova tijela upravljanja Kluba i osobe ovlaštene za zastupanje kluba.

U slijedeće četiri točaka dnevnog reda je donošenje odluka o izboru članova tijela za upravljanje klubom; predsjednika kluba, članova Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Stegovne komisije, te donošenje odluka o imenovanju ovlaštene osobe za zastupanje kluba, i razrješenje i imenovanje likvidatora kluba.

Nakon izbornog dijela slijedi donošenje programa rada i financijskog plana rada za naredno razdoblje, te naravno točka „razno“.

Glavni kandidat za novog predsjednika kluba je dugogodišnji tajnik kluba Miro Dugeč
mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.