|  |  |  | 

SD Županija Sport ZP Izdvojeno

NK DUGOPOLJE: Novi trener Dugopolja Mirko Labrović

 

 

DUGOPOLJE – Nakon sporazumnog raskida ugovora s trenerom Marinom Biliškovom, čelnici Dugopolja brzo su imenovali novog trenera. Novi strateg šeste momčadi Prve NL je Sinjanin Mirko Labrović, koji je prošle subote sporazumno raskinuo ugovor sa susjednim Solinom. Labrović nije puno čekao novi angažman, i u novoj ulozi na klupi Dugopolja debitirati će na gostovanju protiv Jaruna, a zadnju utakmicu na klupi Solina, kao domaćina u Dugopolju, odradio je protiv Jaruna, porazom od 0:1!

Novog trenera NK Dugopolja Mirka Labrovića je igračima prije treninga u utorak biranim riječima predstavio predsjednik kluba Mario Smodlaka. Predsjednik je zatražio od igrača dodatan angažman kako bi se što prije osigurao ostanak u Prvoj NL. Osim predstavljanja novog trenera predsjednik je igrače i trenere obavijestio i o ždrijebu županijskog kupa, kada će u četvrtfinalu biti domaćini Omišu, a kao cilj postavio i osvajanje Kupa za što ova momčad definitivno posjeduje kvalitetu.

Predsjednik Smodlaka je ponovno istaknuo važnost i kvalitetu rada u školi nogometa Dugopolje i najavio potpisivanje ugovora sa dva mlada igrača koji su postali standardni članovi prve momčadi, Ivanom Katićem i Dujom Marinom Buličićem!

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.