|  |  |  | 

Sport Sport ZP Izdvojeno

NK DUGOPOLJE: Dogovorena suradnja sa „starim“ trenerom

 

 

Mirko Labrović nastavlja na kormilu Dugopolja

DUGOPOLJE – Nakon što je Izborna skupština NK Dugopolje za novog/starog predsjednika kluba izabrala Marija Smodlaku, slijedilo je i imenovanje trenera za novu natjecateljsku sezonu u Prvoj NL. Prisjetimo se novi dopredsjednik kluba umjesto Tomislava Balića je Miodrag Marasović. Za tajnika kluba izabran je dosadašnji Dragan Doždor. Na Skupštini je izabran i novi Izvršni odbor, a članovi su: Perica Bosančić, Ljubo Marasović, Mate Smodlaka, Ivica Čipčić, Filip Čipčić, Goran Čevra i Jurica Bradarić.

Predsjednik kluba Mario Smodlaka nam je jučer potvrdio trenera prve momčadi: – I u novoj sezonu na kormilu prve momčadi će biti trener Mirko Labrović, bolje rečeno potvrdili smo nastavak suradnje, i to sve govori. Dogovorili smo početak priprema, odnosno prvo okupljanje struke i igrača će biti u petak, 5. srpnja 2024. u 10 sati na stadionu Hrvatskih vitezova. Dugopoljci su u prvom kolu, u novoj sezoni, 17. kolovoza domaćini BSK-u iz Bijelog Brda.

mm

ABOUT THE AUTHOR

U solinskom sportu aktivno djeluje od 1967. godine. Sportski novinar (dopisnik iz Solina), preko 35 godina – dopisnik i suradnik: Sportske novosti – Zagreb, Solinska kronika – Solin, Večernji list – Zagreb, Solin Live – Solin. U tom razdoblju afirmativno piše i izvještava o klubovima i športskim aktivnostima s područja grada Solina, kao i drugih događanja, te više državnih i europskih prvenstva u raznim sportovima.