|  |  |  | 

Komentar dana Komentar Dana ZP Izdvojeno

NAŠEG DALU POSUDIMO HAJDUKU

 

 

Očito je da Hajduku ide jako loše. Nema tu ni reda ni mira, prosipaju se bodovi, kupuju loši igrači, dovode treneri sumnjive kvalitete.

Od prvog mista neće biti ništa. Triba tu čvrsta ruka, znalac i hrabar čovik koji će se isprsit isprid nemani HNS-a i sudačke ekipe.

Triba nam čovik dokazane kvalitete.

Naš Gradonačelnik Solina prvi se drznija protestirat te je kontra stranačke hijerarhije pljunija na nakaradni sustav loptanja po hrvatskim ledinama kojeg vodi njegov HDZ..

Javno i hrabro je prozva sve aktere, osudija i za sobom povuka vojsku torcidašku na konačan obračun.

S kime?

Pa naravski nakaradnim kadroviranjem njegove stranke kojoj vridno služi.

I što se dalje imamo misliti.

Dalu na čelo Hajduka.

Jer, ako se samo zagrebe u dosadašnju aktivnost bivšeg osrednjeg nogometaša NK Solin, u njegovo vođenje grada, jer grad je direktno zadužen za solinski nogomet, onda dvojbe nema.

NK Solin je trenutno pri dnu s šansom da ispadne u niži rang, minjaju trenere, sportske direktore i skupštinare, a uspjeh nikako da svrati pored Jadra. Igraju kao domaćini, dvi godine, u Dugopolju, plaćaju po utakmici 10 000 kuna, troši se leva leva dok grad o svom trošku preuzima izgradnju tribina.

Za koga?

Eto razumna razloga da nakon završene uspješne gradonačelničke karijere ostane na korist narodu a kud ćeš veće obaveze od povratka Hajduka na treće misto lige.

Jedan uvjet je već ispunjen, kako čujem od kolega mu iz stranke, naš Dale živi u Splitu.

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...