|  |  | 

Grad Solin ZP Izdvojeno

NAKON NAŠE KRITIKE “DIREKTOR OD SKALINA” JE REAGIRAO, STUP PONOVO NA SVOME MJESTU

 

Nakon naše objave Žižak je reagirao i stup je vraćen na staro mjesto

U Solinu, malom gradu bogate povijesti smještenom uz rijeku Jadro, svaki korak nosi svoju priču.

No, posljednjih mjesec dana, glavna ulica grada, Ulica kralja Zvonimira, bila je svjedokom jedne neobične situacije koja je izazvala pažnju lokalne zajednice.

Prije samo dva dana, javnost je bila svjedokom našeg neobičnog “foto komentara dana”, koji je naslovom “Već mjesec dana ovako stoji” upozorio na jedan zaboravljeni detalj, Parkirni stup koji je stajao netaknut mjesecima usred ulice.

Pitanje koje se postavilo bilo je jasno: “Gospodine Srđan Žižak, prolazite li vi ikad Ulicom kralja Zvonimira… inače glavnom ulicom našega Solina?”

Srđan Žižak, poznatiji kao “direktor od skalina” nove gradske firme Komunalno Solin d.o.o., nije ostao ravnodušan na ovaj izazov. Jučer je odlučio preuzeti inicijativu i reagirati. Neposredno nakon što je saznao za situaciju, Žižak je odlučio vratiti stvari u prvobitno stanje. Bez oklijevanja, stup je vraćen na svoje mjesto, vraćajući ulici njezinu nekadašnju sliku.

Ova jednostavna gesta dobila je veliku podršku i odobravanje lokalne zajednice. Mnogi su se zapitali kako je moguće da je takav detalj promaknuo pažnji mjesecima gospodinu Srđanu.

Ulica kralja Zvonimira sada ponovno zrači svojim punim sjajem, zahvaljujući pažnji i našem brzom djelovanju. Ovaj događaj podsjeća nas na važnost lokalnog angažmana i brige za vlastiti okoliš, te potiče na solidarnost i zajedničko djelovanje u očuvanju ljepote naših gradova.

mm

ABOUT THE AUTHOR

Vlasnik Solin Live portala...