|  |  |  | 

Nekategorizirano Općina Klis ZP Izdvojeno

NAČELNIK KLISA JAKOV VETMA ČESTITAO USKRS; Dragi prijatelji, želim vam od srca sretan i blagoslovljen Uskrs

 

Načelnik Općine Klis, poznat po svojoj aktivnoj ulozi u lokalnoj zajednici, obratio se svojim sugrađanima putem društvene mreže Facebook s toplom uskrsnom porukom. U objavi na svojem profilu, istaknuo je važnost obiteljskog zajedništva i širio je želje za srećom, ljubavlju i mirom u ovom blagdanskom razdoblju.

U poruci koju je podijelio s pratiteljima, Načelnik je istaknuo: “Dragi prijatelji, želim vam od srca sretan i blagoslovljen Uskrs uz obilje ljubavi, mira i obiteljskog zajedništva.”

Ova srdačna poruka odražava predanost Načelnika promicanju osjećaja zajedništva među stanovnicima Općine Klis te potiče važnost međuljudskih odnosa i solidarnosti, osobito tijekom blagdana.

Njegova inicijativa da se obrati sugrađanima putem društvenih mreža dodatno potvrđuje moderni pristup komunikaciji s građanima i transparentnost u radu lokalne uprave. Korištenje digitalnih platformi kao što je Facebook omogućuje lakšu komunikaciju s građanima i omogućuje im da budu informirani o aktivnostima Općine, kao i da se osjećaju povezani i uključeni u lokalnu zajednicu.

Ova gesta Načelnika Općine Klis ukazuje na važnost osobne povezanosti s građanima i osjećaja zajedništva, osobito u vrijeme obiteljskih blagdana poput Uskrsa. Njegova poruka nadahnjuje zajednicu da njeguje vrijednosti ljubavi, mira i solidarnosti te da cijeni važnost obitelji i međusobne podrške.

Uskrsna poruka Načelnika Općine Klis ostaje podsjetnik na važnost međuljudskih odnosa i zajedništva te potiče građane da s ljubavlju i poštovanjem pristupaju jedni drugima ne samo tijekom blagdana, već i u svakodnevnom životu.

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL