|  | 

Sport

MLADE NADE SOLINSKOG STREET WORKOUTA

SW Solin timSW SolinDanas je na zagrebačkom Velesajmu za juniore i seniore održano prvenstvo Hrvatske u street workoutu.

Mihovil Matešić, Filip Mamić i Ivica Katona svojom su upornošću u periodu od svega par mjeseci treniranja uspjeli steći pravo natjecanja na prvenstvu Hrvatske u street workoutu te uz potporu Grada Solina kao i potporu Udruge street workout Solin s njenim predsjednikom Nevenom Gabrićem jutros otputovali na svoje prvo ali zasigurno ne i jedino državno prvenstvo u street workoutu.

Dobro Vam je poznato da je street workout u Solinu još u svojim povojima jer je ova udruga osnovana tek u travnju 2015. godine., ali bez obzira na činjenicu da se radi o momcima koji su se ovom disciplinom počeli baviti prije nešto više od par mjeseci moramo se pohvaliti da su upravo ti mladi momci juniorske nade Solina bili jedini predstavnici cijele ne samo srednje već i južne Dalmacije te su bez imalo sustezanja ponosno stajali uz bok natjecateljima koji se ovom disciplinom bave godinama.

Ovako mali grad koji iz godine u godinu rađa nove, bolje sportaše i sportašice treba biti ponosan na juniore koji su predstavljali cijelu Dalmaciju te pokazali da se ulaganje u ovu vrstu športa višestruko isplati.

Foto galerija:  FACEBOOK

 

mm

ABOUT THE AUTHOR

PRVI SOLINSKI NEOVISNI NEWS PORTAL